Nieuwbouw

Door onze capaciteit en ervaring zijn wij in staat om voegwerk voor complete nieuwbouw projecten te realiseren.

Voegersbedrijf Daelmans is inzetbaar voor het voegwerk van volledige nieuwbouwprojecten

Daelmans is de specialist in voegwerken en werkzaam in Zuid-Oost Nederland. Met ons team van ervaren voegers en oppermannen (zelfstandig en in loondienst) zijn wij in staat grotere nieuwbouw projecten aan te nemen.

Voegersbedrijf Daelmans is gevestigd in Aarle-Rixtel (Noord Brabant).
Daelmans realiseert alle soorten voegwerken.

Voegersbedrijf Daelmans maakt gebruik van de beste materialen voor een optimale kwaliteit en levensduur van uw voegwerk.

Vroeger was de voegspecie opgebouwd uit zand met kalk dit was het standaard bindmiddel, met weinig sterkte (minder dan die van de bakstenen). Vandaag de dag bevat de voegspecie cement, waardoor de sterkte veel hoger is (zelfs hoger dan de bakstenen).

Voegspecie wordt samengesteld uit 1 deel bindmiddel, 4 delen zand en 1 deel water. Indien goed vermengd, zorgt deze verhouding voor een optimale sterkte na uitharding. Meer bindmiddel verbetert de waterdichtheid, maar maakt de specie duurder; meer zand verzwakt de sterkte van het voegwerk. Het bindmiddel is gewoonlijk portlandcement, soms gemengd met kalk om de specie smeuïger en zo beter verwerkbaar te maken.

Op zoek naar voegwerk voor renovatie of nieuwbouw?

Door onze ervaring en capaciteit zijn wij in staat om elk formaat klus aan te nemen. Neem contact op, wij staan voor u klaar.