Diensten

Voegersbedrijf Daelmans is gespecialiseerd in het voegen van gevels en schoorstenen zowel bij nieuwbouw als renovatie. Hier onder een greep uit de gevelwerkzaamheden die wij uitvoeren. 

Aanbrengen van platvol borstelvoegwerk

Een van de meest voorkomende manieren van voegen. Platvol Borstelvoegwerk ziet er altijd netjes uit en past goed bij de meeste soorten bouw. Afhankelijk van uw wensen en het soort bouw kunnen wij altijd het juiste voegwerk voor u realiseren.

Aanbrengen van terugliggend voegwerk

Terugliggend voegwerk lijkt veel op platvol voegwerk. Het verschil is dat de voeg in zijn geheel wat verder terug binnen de stenen ligt. Dit levert een levendiger beeld op door de lichte schaduwwerking. Afhankelijk van uw wensen geven wij passend advies over voegwerk. 

Uithakken van voegwerk

Ook voor het uithakken van oud voegwerk kunt u bij Voegersbedrijf Daelmans terecht. Voordat voegen vernieuwd kunnen worden is uithakken noodzakelijk. Zoekt u naar iemand die voor u voegen uit kan hakken? Neem dan contact met ons op. 

Impregneren van gevels

Wanneer vocht uw gevels binnen dringt kan dit voor veel problemen zorgen. Bescherm uw gevels daarom op de best mogelijke manier door ze te laten impregneren. Goed voegwerk in combinatie met impregneren biedt de beste bescherming tegen vocht.

Op zoek naar voegwerk voor renovatie of nieuwbouw?

Door onze ervaring en capaciteit zijn wij in staat om elk formaat klus aan te nemen. Neem contact op, wij staan voor u klaar.